Obagi Medical

Victoria Classestet vine cu patru tratamente faciale care combină experiențele unui tratament SPA cu beneficiile selecției de produse utilizate pentru îmbunătățirea vizibilă și imediată a calității pielii.
Acnee Express Facial 1 tratament350 lei
Acnee Express Facial pachet 3 tratamente950 lei
Age Defying Facial 1 tratament400 lei
Age Defying Facial pachet 3 tratamente1100 lei
Antioxidant Force Field Facial 1 tratament350 lei
Antioxidant Force Field Facial  pachet 3 tratamente950 lei
Blue Peel Radiance Facial450 lei

Victoria Classestet vine cu patru tratamente faciale care combină experiențele unui tratament SPA cu beneficiile selecției de produse utilizate pentru îmbunătățirea vizibilă și imediată a calității pielii.

Tratamentele concepute de Dr. Zein Obagi, expert-dermatolog de renume mondial pentru sănătatea pielii, promovează dezvoltarea potențialului autoregenerativ al pielii.

Despre produsele Obagi Medical

Incepand cu anul 1988, anul in care au fost lansate in California primele produse, Obagi Medical si-a castigat reputatia in randul medicilor din intreaga lume pentru formulele complexe care au ca scop restructurarea, dar si imbunatatirea generala a sanatatii tenului. Obagi Medical reprezinta o linie premium de produse create cu scopul de a imbunatati anumite conditii ale pielii, precum acneea, hiperpigmentarea, pielea îmbătrânită sau uscata, produsele Obagi se definesc ca fiind complexe printr-o compoziție eficientă cu ingrediente puternice, adaptate fiecarui tip de piele. Linia completă de produse cuprinde tratamente faciale, loțiuni de curățare, loțiuni tonice, creme hidratante, serumuri și măști faciale, produse de îngrijire a corpului și a ochilor, precum și produse de protecție solară.

AGE DEFYING FACIAL

Obagi Age Defying Facial este special conceput pentru pacienții care sunt deranjați de aspectul ridurilor și al liniilor fine de expresie și sunt dornici să își recapete fermitatea pielii.

Această formulă de reîntinerire și redensifiere cutanată este ideală pentru pacienții îngrijorați cu privire la semnele inestetice ale îmbătrânirii.

ANTIOXIDANT FORCE FIELD FACIAL

Produsele Obagi pentru față oferă experiențe personalizate prin tratamente orientate și eficiente de exfoliere, reîmprospătare și revitalizare a pielii.

Obagi Antioxidant Force Field Facial este special formulat pentru pacienții cu afecțiuni vechi, vizibile și care sunt interesați de primul pas în fortifierea și susținerea protecției naturale a pielii împotriva eventualelor agresiuni ale mediului extern.

Acest antioxidant facial este ideal pentru pacienții cu semne de fotoîmbătrânire.

ACNE EXPRESS FACIAL

Obagi Acne Express este destinat pacienților care au pielea grasă, care este predispusă la apariția acneei. Protocolul Acne Express este o sesiune facială hands-on de 30 de minute potrivită pentru o dată pe săptămână și recomandat să fie efectuat într-o serie de 6 ședințe.

Blue Peel Radiance Facial

Obagi Blue Peel RADIANCE este un tratament profesional realizat strict in centrele medicale, acesta nefiind comercializat spre utilizare la domiciliu.

Acest peeling superficial ajută la îmbunătățirea generala a tenului și oferă o piele mai fermă, mai netedă, cu aspect mai strălucitor, după numai o 1 utilizare.

Pentru rezultate remarcabile se recomanda o serie de 4 – 6 sedinte

Tratamentul Obagi Blue Peel RADIANCE este unul complex care presupune ca pe langa aplicarea solutiei de peeling si conditionarea pielii prin aplicare mai multor produse profesionale intr-un protocol complex care dureaza aproximativ 30 de minute.

Blue Peel RADIANCE, tratament multifuncţional creat pentru beneficii de lungă durată, fiind optim pentru tratamentul următoarelor afecţiuni:

Obagi, lider în sănătatea pielii, acum și la Victoria Classestet!

Vrei să vorbești cu un specialist?

Fă-ți o programare online