Ozonoterapie

Servicii și tarife ozonoterapie

ozonoterapie

autohemoterapie majoră160 lei / ședință
rejuvenare facială, injecții subcutanate cu ozon 150 lei / ședință

Ozonoterapia reprezintă un tratament minim invaziv ce constă în injectarea sau infiltrarea a unei cantități de amestec de oxigen-ozon în concentrație egală, prin diverse tehnici, care în anumite afecțiuni a obținut rezultate terapeutice excepționale.

În ozonoterapie ideea centrală este: la baza oricărei afecțiuni se află oxigenarea insuficientă la nivel celular, iar acest lucru, determină apariția inflamației și a bolii. Ozonul medicinal (oxigen triatomic) este produs cu ajutorul unui dispozitiv cu oxigen. Odată ajuns în organism, ozonul stabilizează celulele normale și are capacitatea de a le înlătura pe cele anormale, imature, bolnave sau care sunt străine corpului tău, cum ar fi virusurile, bacteriile  sau ciupercile.

Terapia oxigen-ozon constituie o metodă naturală de vindecare ce exploatează proprietățile celor două gaze. Printr-o amestecare perfectă se pot neutraliza toxinele acumulate de-a lungul timpului în interiorul corpului, se pot reduce inflamațiile, se reglează pH-ul, se activează circulația sângelui. Amestecul oxigen-ozon poate fi administrat atât local cât și în întreg organismul.

Programări la nr. telefon: 0771 731 353

CONTACT